Doudou aan het woord.

Doudou a moin Glen Mara, zo luidt mijn officiŽle naam. Maar mijn baasjes noemen mij kortweg Doudou of Douchka (russische variant). "Doudou a moin" is een Creoolse uitdrukking en betekent "mijn lieveling".

Glen Mara is de kwekerij waar ik geboren ben in een nest van 5 pups.
Capitaine Fracasse is mijn papa en Glen Mara Simply Magic is mijn mama.

Het was een ijskoude winterdag in februari 2009 toen mijn baasjes mij kwamen ophalen in Auxerre in Frankrijk. Zo kreeg ik als pup van 10 weken meteen de 600 km lange rit naar mijn nieuwe thuis in BelgiŽ te verwerken. Daar was ik niet goed van en heb ik overgegeven in de auto... oeps ...
Gelukkig waren mijn baasjes niet kwaad; ik zat er dan ook maar slapjes bij. Ook wat down omdat ik mijn veilige nestje moest verlaten en nu geen speelkameraadjes meer had.

Maar nu heb ik het gezelschap van mijn eigen dochter Kaprice want na 3 jaar was mijn baasje zo tevreden over mij (ikke fier!), dat ze besloot een nestje te kweken en daaruit 1 hondje te houden.
Het spannende verhaal van de eerste 12 weken uit het leven van Kaprice en haar broertjes Kopain, Kasper en Korneel (roepnaam Puk) lees je bij Eigen kweek.

Maar eer het zo ver was, namen mijn baasjes me overal mee naartoe op leuke uitstapjes.

15 (90K)
Kijk maar naar het fotoalbum van mijn jeugd.

Van pup naar volwassen