Hoi ! Ik ben Kaprice

Mijn volledige naam is Kaprice Van de Heuvelpoort (chique hé) en ik ben geboren op 25 november 2011.
Ik was het enige teefje uit een nest van 4. Mijn 3 broertjes zijn Kopain, Korneel en Kasper, maar die wonen allang niet meer bij ons (snif ...).
Ik woon wel nog bij mijn mama, "Doudou à moin Glen Mara" kortweg Douchka.
Mijn papa is "Easy to Love du Bois Caïman" kortweg Onyx

Met mijn zachte "blue and tan" vacht lijk ik sprekend op mijn papa. Maar mama, die heeft kei-stug grizzle haar!

Mijn baasjes zeggen dat ik een zeer lieve hond ben met een zacht karakter. Met mij mag je alles doen en als ik al eens met mama vecht is dat maar om te spelen hoor. Ook al maken we dan grommende geluiden en trekken we aan elkaars nekvel ...

Ik ben dol op eten. Als mijn baasje de eetpotten klaarmaakt met rijst en kip ruikt het zo heerlijk en kan ik niet wachten om het te krijgen. Ik maak dan smekende geluiden, net zo lang tot mijn pot op de grond staat en ik eindelijk kan beginnen eten. Helaas is het ook altijd zo snel op. Baasje heeft voor mij speciaal een anti-slurp pot gekocht omdat ik wat minder snel zou eten.
Voor een snoepje kan je alles van mij gedaan krijgen. Als ik in de tuin loopt, en iemand roept mij dan doe ik wel eens of ik het niet hoor, maar bij het woord "snoepje" ren ik als een pijl uit een boog naar mijn baasje toe. Ik mag niet te veel eten zegt mijn baasje want dan word ik algauw te zwaar ... pfff, flauw ...

Na eten is leren en werken mijn grootste pret. Ik apporteer als de beste ... voor een beloning. Toen ik amper 8 maanden oud was legde ik de proef af om van jeugdklas naar groep 1 te gaan, met de hoogst mogelijke score: 70/70!
Maar bovenal: ik heb de opleiding tot Hoorhond bij Canisha gevolgd en met succes afgewerkt.
Zo ben ik sedert 22/11/2014 de 1ste geattesteerde hoorhond van Canisha!

Eens was ik klein ...